– En fantastisk kamp i vente

Yaya Touré mener det er ekstra vanskelig å spille mot klubber som nylig har fått ny manager.

– For å være ærlig, så liker jeg ikke det når nye managere kommer til en klubb, for da ønsker alle spillerne å imponere ham. Vi fikk det perfekte eksempelet av ny-manager-syndromet mot Aston Villa, noe som gjorde det til en mer vanskelig kamp, sier Touré til mcfc.co.uk.

Birmingham-klubben ansatte nemlig franske Rémi Garde etter åtte strake ligatap før Manchester City kom på besøk i forrige runde. Der ble ligalederne holdt til 0–0, noe som bare var andre gang laget ikke maktet å score denne sesongen.

– Spillerne vil vise seg frem

Nå er 32-åringen, som hvilte under landslagspausen, forberedt på en ny slitekamp mot et Liverpool-lag som var ubeseiret på sine tolv siste kamper før Crystal Palace senket dem på Anfield i forrige serierunde.

– Når nye managere kommer inn, ønsker alle spillerne å gi hundre prosent og kjempe for alt mulig. Liverpool er en toppklubb, et godt lag, og det kommer til å bli en enorm kamp på lørdag, sier han.

– Jeg føler meg veldig bra og godt uthvilt. Noen ganger er det hardt å være involvert i så mange kamper gjennom sesongen. Jeg tilbringer ofte tid med landslaget i slike «pauser», så det har vært godt å kunne hvile litt ekstra de siste par ukene.

Les også: Tre kjappe før Manchester City

– Nå er jeg klar for å komme tilbake i arbeid, og all fokuset mitt er på lørdagen. Vi har en fantastisk kamp i vente mot Liverpool, og vi må komme oss tilbake på seierssporet, men vi forventer en hard kamp. Den kommende måneden blir veldig tøff, men vi gleder oss.

Saken fortsetter under.

– Det gjør ligaen bedre

Lagkompis Sergio Agüero, som er de lyseblås toppscorer selv om han bare har vært på banen i åtte ligakamper hittil denne sesongen, er tilbake fra skade, og han ønsker ifølge mcfc.co.uk den nye Liverpool-manageren velkommen.

– Det bør bli en bra kamp. Jürgen Klopp har kommet inn, og han er et strålende tilskudd til Premier League. Jeg har tidligere sagt at det er en bra ting at de beste spillerne og managerne kommer til England. Det gjør ligaen til en av de beste i verden, sier Agüero.

– Klopp gjorde en glimrende jobb i Dortmund, og det sikret ham plassen sin i Premier League. Jeg er sikker på at han får tiden han trenger for å tilpasse seg. Sannheten er at når man spiller mot tøffere motstandere, blir vi samtidig bedre på våre egne oppgaver, legger spissen til.

Kampen på Etihad sparkes i gang klokka 18.30.