– En god gjennomkjøring

Brendan Rodgers gir spillerne godkjent etter lørdagens tomålsseier over HJK Helsinki i Finland.

Nordiren så Liverpool-laget score to raske mål et stykke ut i andre omgang på Olympiastadion i den finske hovedstaden, noe som var mer enn nok til å sikre seg sommerens fjerde seier.

– Kampen var en god gjennomkjøring for oss. Flyten vår var mye bedre i den andre omgangen. Totalt sett var det nok en god kamp for oss, sa Rodgers til pressen, ifølge Liverpool Echo-journalist James Pearce.

De røde stanget lenge mot et kompakt HJK Helsinki, men innbytter Divock Origi fikk hull på byllen etter forarbeid av Jordon Ibe og James Milner. Philippe Coutinho doblet ledelsen tolv minutter før slutt.

Se video: Scoringene i Finland

Allerede i morgen skal Rodgers’ mannskap måle krefter med League One-klubben Swindon Town, i det som blir generalprøven før seriepremieren. Manageren bekrefter overfor lokalavisen at Roberto Firmino og Christian Benteke blir involvert.

Med bare åtte dager igjen til Premier League-åpningen mot Stoke mener Rodgers bestemt at Liverpool-stallen er godt nok forberedt til ny sesong. Han ønsker først og fremst å legge lokk over det grufulle 1–6-tapet på Britannia i mai.

– Vi kommer til å være klare fra start neste søndag. Det er en perfekt mulighet for oss å legge det horrible resultatet fra slutten av forrige sesong bak oss, forteller 42-åringen.