- En strålende kamp av oss

Brendan Rodgers roste viljestyrke, evnen til å skape sjanser, godt press og sterkt forsvarsspill da han summerte opp en kamp mot Chelsea han mente Liverpool hadde fortjent å vinne.

- Jeg er henrykt over den prestasjonen vi gjør, men jeg er skuffet over resultatet, erkjente Rodgers rett etter kampslutt til Sky Sports. 1-1 mot Chelsea vil gjøre laget fra hovedstaden til favoritt før returen, men det at Liverpool var det spillemessig beste laget på Anfield vil gi de røde håp inn mot kampen om en uke.

- De hadde ingen sjanser utenom straffesparket og spillerne viste en herlig viljestyrke i å komme tilbake på den måten, fortsatte Liverpools manager.

- Måten vi skapte sjanser mål, hvordan vi presset dem og hvordan vi forsvarte oss, det var glimrende.

- Dette var en stor kamp, en stor cupkamp, mellom to store lag. Nå skal de spille returen hjemme og du vil forvente at de da vil åpne seg opp litt mer.

- For oss var det ikke minst godt å få en bekreftelse på den fremgangen vi har hatt i det siste.

- Det dreier seg om hans liv og hans fremtid, og den pausen han har hatt vil bidra til at han har kommet tilbake frisk, rask og klar for den siste halvdelen av sesongen, kommenterte Rodgers til slutt om målscorer Raheem Sterling og det faktum at unggutten nylig hadde en liten «ferie» hjemme i Jamaica.