- En utrolig viktig kamp

Det er over en måned siden sist Liverpool vant en ligakamp. Derfor er dagens match mot Aston Villa uhyre viktig, ifølge Martin Skrtel.

To uavgjorte kamper og to tap er fasiten på de fire siste ligakampene. Liverpools nummer 37 innser at laget må inn på vinnersporet igjen.

- En seier i dag vil være utrolig viktig for oss. Vi har bare tatt ett poeng på de tre siste kampene, og det er ikke godt nok, erkjenner Skrtel i et intervju med Liverpoolfc.com.

- Vi er klar over at vi må prestere bedre, og vil definitivt gjøre det. Dersom vi klarer å ta tre poeng i dag, vil det bety mye for selvtilliten vår foran de kommende kampene, fortsetter slovaken.

Villa med god statistikk på Anfield

- Vi vet av erfaring fra de siste sesongene at det ikke er enkelt å spille mot Villa, spesielt på Anfield. Men vi ønsker å ta tre poeng, for vi trenger poeng etter kampene mot Manchester United, West Ham og Norwich. Vi vil gjøre alt som står i vår makt for å ta de tre poengene.

Villa er som kjent ubeseiret på sine fire siste besøk på Anfield.


 

Catch me if you can 😂😂😂 comeee on jordan laaa 😂😂😂 #ynwa #liverpoolfc #m37s #workinghard#smiles#wegoagain

Et bilde publisert av Martin Skrtel official (@martin37skrtel)


For Skrtel kan kampen bety et gjensyn med Rudy Gestede, som midtstopperen fikk et ublidt møte med i kvartfinalen i FA-cupen forrige sesong.

- Han er en fysisk tøff spiller. Han er en stor, sterk kar, som er veldig farlig i feltet. Vi må holde øye med ham i 90 minutter. Gir vi ham rom, er han i stand til å score. Men det er ikke bare ham vi passe på. De har også flere andre spillere som er farlige. Vi vil forsøke å spille vårt eget spill, og ta de tre poengene.

- Villa har en god statistikk her, men det må vi bare glemme og fokusere på kampen og vinne den. Det hadde gjort godt for oss.

- God andreomgang mot Norwich

Skrtel føler at det var fremgang å spore i 1-1 kampen mot Norwich forrige helg.

- Mot Norwich synes jeg vi viste langt bedre takter i andreomgangen. Vi manglet bare en scoring. Vi skal ta med oss det positive fra Norwich-kampen, spille vårt eget spill, få fart på ballen og ta vare på sjansene vi får.

- Jeg er ganske sikker på at vi vil skape sjanser mot Villa. Vi må bare ta vare på dem, og score noen mål.

LES OGSÅ: - TRODDE ALDRI JEG SKULLE NÅ 300 KAMPER