- Enhver manager i verden vil ha Gerrard på sitt lag

Hull-sjef Steve Bruce håper Liverpools spillere tenker mer på ferien enn på kveldens kamp, og håper han slipper å se Steven Gerrard på banen.

Hull Citys manager Steve Bruce sier til Mirror at han håper Steven Gerrard blir sittende på benken på KC Stadium i kveld.

- Enhver manager i verden vil ha Steven Gerrard på sitt lag, og jeg er ikke noe annerledes. Så jeg blir mer enn glad om Brendan holder ham på innbytterbenken når Liverpool kommer hit. Jeg ville blitt enda gladere om Brendan kunne latt Steven komme å spille for oss hvis han vil strekke på beina litt, og hjelpe oss ut av trøbbel, sier Bruce ifølge avisen.

- Ordet “stor” blir brukt altfor ofte å om dagen. Men det er et ord som alle bruker for å beskrive Gerrard. Man må virkelig si at han har vært en stor, stor spiller for klubben og landet, sier Bruce.

Etter 0-0-kampen mot West Bromwich i helga, er mulighetene på fjerdeplassen minimale for Liverpool. Bruce håper nå Liverpool tar foten av gasspedalen på KC Stadium tirsdag, slik at hans hardt prøvede lag får noen poeng i bunnstriden.

Liverpool har møtt Hull i ligaen 13 ganger tidligere. Det har endt med åtte seire, fire uavgjorte og ett tap. Tapet kom sist Liverpool kom til KC Stadium i desember 2013, da Hull vant 3-1. Tidligere denne sesongen endte det 0-0 mellom lagene på Anfield. 

- For vår del håper jeg de kommer inn i denne kampen og tenker på ferien sin. Men jeg setter ikke akkurat penger på det. For det er et stort krav om at store klubber må vinne hver uke, sier Bruce.  

Hull ligger på 16. plass i Premier League med 31 poeng. Sunderland på første nedrykksplass har til sammenligning 30 poeng.