– Enig om de personlige betingelsene

Det har ikke oppstått noen problemer i kontrakten mellom Christian Benteke og Liverpool, ifølge belgisk journalist. Den medisinske testen finner trolig sted på Melwood innen mandag.

24-åringen befinner seg fortsatt på treningsleir i Portugal sammen med Aston Villa-troppen, ifølge journalisten Kristof Terreur, men klubben flyr hjem til England lørdag.

– Avtalen klar før mandag

– Jeg tror de allerede er blitt enige om de personlige betingelsene, så det kommer ikke til å bli et problem. Nå tror jeg det bare er formaliteter som gjenstår. Jeg er blitt fortalt at avtalen blir klar før mandag, sier han, ifølge Daily Express.

Dermed er det bare den obligatoriske legesjekken som gjenstår, noe som forventes å bli gjennomført innen mandag kveld. Deretter skal Benteke slutte seg til den røde troppen.

Liverpool Echo melder at det tas en avgjørelse på hvor han møter laget etter at administrerende direktør Ian Ayre har blitt enig med Aston Villa om hvordan betalingen på 32,5 millioner pund skal gjennomføres.

Les også: Nå har Liverpool aktivert utkjøpsklausulen

Noe av grunnen til at papirarbeidet tar lang tid, er ifølge Terreur fordi Ayre befinner seg i Australia, og klubbeierne er i USA, mens Aston Villa-ledelsen er spredd over Portugal og England denne måneden.

Saken fortsetter under.

– United kontaktet ham ikke

Samtidig stiller den belgiske journalisten seg svært tvilende til at Manchester United planla et bud på Benteke, noe lokalavisen i Birmingham tidligere hevdet, ettersom de ikke hadde tatt kontakt med agenten hans.

Denne sommeren skal det kun ha vært Chelsea – før de hentet Radamel Falcao på lån fra Monaco – og Liverpool som har forhørt seg om den målfarlige Belgia-spissen.

Les også: – Rodgers har lært av tidligere feil

Om den ventede overgangen fra Aston Villa fullføres, blir Benteke de rødes sjuende signering denne sommeren. Fra før har James Milner, Nathaniel Clyne, Danny Ings Joe Gomez, Ádám Bogdán og Roberto Firmino kommet inn Melwood-portene. I tillegg har Divock Origi returnert fra utlånet i Lille.

Benteke har scoret 49 ganger på 101 opptredener i Aston Villa-drakt.