- Et godt kjøp

Adam Lallana beskriver kjøpet av kameraten Nathaniel Clyne som god butikk for Liverpool.

Anfield-klubben måtte ut med 12,5 millioner pund for å sikre seg høyrebacken til Southampton, men det mener Lallana er vel anvendte penger.

- Dette er et godt kjøp av oss. Jeg spilte sammen med Nathaniel i et par sesonger i Southampton. Han har utviklet seg mye der nede, slår Lallana fast til Liverpoolfc.com.



- Forrige sesong var trolig hans beste i Southampton. Han spilte seg inn på landslaget, og har vært fast inventar der siden.

- Det var helt sikkert andre toppklubber inne i bildet, og muligens også europeiske toppklubber som var interesserte i ham, så det er et flott kupp at vi klarte å overtale ham til å skrive under for Liverpool.

På ferie sammen

- Jeg har snakket med ham. Jeg var faktisk på ferie med ham i USA en liten stund i sommer. Jeg snakket med ham om det der, og jeg visste på en måte at en overgang lå i kortene. Hans intensjoner var klare, og han håpet at overgangen ville gå i orden.

- Liverpool selger seg selv. Hele verden kjenner til Liverpool. Jeg sa bare til ham at jeg håpet at avtalen ville bli gjort, og at det er et flott sted hvor han vil utvikle seg enda mer som fotballspiller, spesielt under Brendan Rodgers sin ledelse.

En solid høyreback

 - Jeg er ikke overrasket over fremgangen han har hatt de siste årene. Da Southampton hentet ham fra Crystal Palace kunne du se at han hadde potensial. Han har utviklet seg og lært mer om spillet etter den tid, og gått fra å være en gutt til å bli en mann ute på banen.

- Han er en solid høyreback, som liker å være med fremover. Han kan også score mål. Han er den typen sideback du ikke ønsker å møte i en mot en-situasjoner.

- Utenfor banen vil han passe inn. Han er ganske stille, og liker å konsentrere seg om fotballen. Men han er en fin gutt, og slik jeg kjenner Liverpool-garderoben vil han passe perfekt inn der, avslutter Lallana.

LES OGSÅ: LALLANA ANBEFALTE LIVERPOOL