- Finale vil være toppen av årets kransekake

Adam Lallana er ikke fornøyd med egen innsats i sin første sesong på Anfield, men håper sesongen kan avsluttes med FA-Cup finale som høydepunkt.

Lallana innrømmer at han ikke har fått vist sitt beste etter at han kom til Liverpool fra Southampton før sesongen, mye på grunn av skader. Nå vil skade trolig også sette ham utenfor semifinalen mot Aston Villa på søndag, men han krysser fingrene for seier og muligheten til å kjempe for en plass på et finalelag.

- Det ville bli noe spesielt, sier Adam til TheFA.com når han blir minnet om muligheten til å avslutte en vanskelig sesong for seg selv og Liverpool med å spille i en FA-Cup finale. – Vi sa før sesongen at vi ønsket å komme til en finale og vinne sølvtøy, og vi ligger fortsatt an til å kunne gjøre det. Liverpool er kjent for å vinne pokaler og jeg tror det er viktig hvis vi greier å fortsette med det i år.

- Det har ikke vært det beste, det startet med en skade og jeg sliter igjen med et avbrekk og det har også vært flere i mellomtiden, forklarer Lallana angående sin første sesong på Anfield.

- For å være ærlig er det ganske frustrerende, at jeg ikke har hatt muligheten til å spille så mye som jeg skulle ønske. Jeg tror det at jeg ble skadet under pre-season har vært en vesentlig årsak til alle problemene, det er viktig for en fotballspiller å ha den basen å bygge på. Jeg håper jeg kan få en skadefri sommer med tanke på neste sesong.

- Først fokuserer jeg imidlertid på å bli klar til innspurten. Vi har ikke gitt opp å komme inn blant topp fire og så er det da en FA-Cup finale på sesongens siste dag.

- Laget har hatt opp- og nedturer, og vi visste at det ikke kom til å bli lett med så mange nye spillere. Vi har spilt noen meget gode kamper under andre halvdel av sesongen og jeg tror vi har fått vist både for andre og oss selv at vi er et godt lag.

- Nå ønsker vi å bygge videre på dette over de neste par årene, og en seier på søndag og finale vil være toppen av årets kransekake.