- Flere vil begynne med transferkomité

Speider og tidligere sportsdirektør Tor-Kristian Karlsen slår et slag for en transferkomité, og mener at Liverpools løsning kommer til å bli etterfulgt av flere andre.

I en blogg på tv2.no skriver Tor-Kristian Karlsen bl.a. at FSG opprettet transferkomiteen i Liverpool FC etter at Brendan Rodgers fikk gjennomslag for kjøpene av Fabio Borini og Joe Allen.

Ifølge Karlsen består komiteen av foruten Brendan Rodgers, Dave Fallows (Head of Recruitment), Michael Edwards (Head of Performance and Analysis) og administrerende direktør i LFC, Ian Ayre.

Andre mener at sjefspeider Barry Hunter også er involvert, men Karlsen avviser dette på bakgrunn av at han er for nærme manageren. Michael Gordon, linken til FSG på Anfield, har også blitt nevnt involvert i spillerkjøp.

Tor-Kristian Karlsen mener at Liverpools ligasesong er omtrent som forventet etter tapet av Luis Suarez og kjøpet av mange unge spillere.

Han mener det er for tidlig å si at Liverpools arbeid på transfermarkedet har vært en flopp under Brendan Rodgers og påpeker at klubbens komité-løsning ikke er veldig forskjellig fra hvordan man gjør det i Tyskland og Nederland.

Karlsen påstår viidere at det er en modell som flere klubber i Premier League nå er i ferd med å kopiere.

Les hele artikkelen ved å klikke på denne linken.