- Folk glemmer at vi har en ung tropp

Joe Allen tror at den unge Liverpool-troppen bare vil bli bedre og bedre i tiden som kommer, etter hvert som de får mer spilletid sammen.

- Folk glemmer at vi har en et ganske ungt lag og en ung tropp. Det fine med det er at vi vil bli bedre. Det har vi også vist i løpet av sesongen, sier Allen til Liverpoolfc.com.

- Vi er inne i en god resultatrekke. Nå ser vi frem til kampen i morgen kveld, og vil gjøre alt vi kan for å plukke tre nye poeng.

- Vi har vokst enormt som lag etter at vi skiftet formasjon. Vi har funnet oss til rette i den nye formasjonen veldig bra og veldig raskt, noe som var viktig.

- Skarpheten er tilbake. Selv når vi ikke spiller opp mot vårt beste og ting ikke går helt etter planen, får vi likevel med oss gode resultater, og det sier alt om hvor mye alle har forbedret seg.

- Vi visste hele tiden at vi ville klare å snu den negative trenden i høst, men vi lurte på hvor lang tid det skulle ta. Det tok noe lenger tid enn vi hadde forventet, tror jeg. Det at vi mistet Luis Suarez i sommer og at Daniel Sturridge var skadet så lenge var årsaker til det, sammen med alle endringene som ble gjort.

- Vi visste vi ville få en vanskelig periode, men vi forventet ikke at den skulle vare så lenge. Vi la forventninger på oss selv, fordi vi mener vi er gode nok til få resultatrekker som den vi er inne i nå. Med de spillerne vi har, og den selvtilliten vi spiller med, håper jeg at det skal fortsette slik lenge.

Allen spilte seks kamper på rad før han måtte stå over FA-cupkampen mot Blackburn forrige helg grunnet en hofteskade. Han spilte blant annet meget godt i seieren over Manchester City.

- Jeg er ikke typen som lar meg affisere av det som mange klassifiserer som storkamper. Det spilles om tre poeng i alle kamper. Det er noe jeg alltid har sagt til meg selv.

- Selvsagt er det viktig å plukke poeng fra rivalene rundt deg på tabellen, så fra et slikt synspunkt var det kanskje litt mer press på oss, eller en ekstra gulrot for å vinne kampen.

- Men jeg forbereder meg på samme måte til alle kamper, og går ut på banen med den samme innstillingen uansett hvor jeg spiller. Det eneste jeg konsentrerer meg om er å hjelpe laget til å vinne.