– Fornøyd, men det var langt unna perfekt

Her kan du se et lengre intervju med Liverpool-manageren på Etihad etter lørdagens storseier.

– Jeg vil ikke si at stolt er det riktige ordet, men selvfølgelig er jeg fornøyd med prestasjonen. Det var langt unna perfekt, men i mange perioder var det veldig, veldig bra.

Se video nederst i saken!

Slik åpner Jürgen Klopp intervjuet med NBC etter Liverpools største borteseier over Manchester City på 26 år. Tyskeren forklarer beskriver den taktiske inngangen til oppgjøret for de røde, og han er spesielt fornøyd med angrepsspillet.  

– Har hatt liten tid til å trene

– Da vi fikk tak i ballen, var ikke kontringene våre så dårlige i kveld. De var veldig bra, sier 48-åringen.

Saken fortsetter under.

Nå har Klopp vært Liverpool-manager i seks uker, og selv om han nå allerede har vært med på å slå både Chelsea og Manchester City på bortebane, påpeker han at laget fortsatt har en lang vei å gå.

Se video: Rød drømmefotball på Etihad

– Det er ikke så enkelt fordi det er ikke tid til trening. Når vi først har tid, er alle spillerne rundt om i verden med landslagene. Vi hadde ikke flere spillere på plass denne gangen heller, men de kom tilbake litt tidligere på grunn av det som skjedde i Europa. Det var positivt med tanke på treningene, forteller han.

Treningsgrunnlaget avgjorde

To av dem som befant seg på Melwood gjennom landslagspausen, er Philippe Coutinho og Roberto Firmino, som virkelig viste prov på et nytt, brasiliansk samarbeid seg imellom på Etihad. At de har trent uavbrutt sammen de to siste ukene, var grunnen til at Christian Benteke ble utelatt fra startelleveren.

– Det var fordi de kunne trene sammen, og Benteke var ikke med oss. Så han kom tilbake på onsdag, og vi hadde hatt ti dager med trening, forklarer Klopp, som sier den lille tiden derfra og inn til kampen ble avgjørende for valget.

Se hele intervjuet i videovinduet under.