«Forskjellen på uavgjort og tap er gigantisk nå»

Lagene i Premier League ligger nå så tett at Liverpool kan avansere kraftig med seier mot Southampton.

Sju av de åtte siste Liverpool-kampene har endt med uavgjort, og i serien står Liverpool til nå med tre seire, fire uavgjort og to tap. 

«Selv om vi ikke har tapt mange kamper så langt i sesongen, er det klart at vi trenger flere seire. Forskjellen på uavgjort og tap er gigantisk akkurat nå fordi ligaen er så tett», skriver Jordan Henderson i programmet før søndagens møte med Southampton.

LES OGSÅ: Før kampen: Liverpool - Southampton

«Før vi kom inn i denne helgen var det bare fire poeng mellom oss og West Ham på fjerdeplass. Så hvis vi kan samle sammen noen seire, vil det gjøre stor forskjell,» fortsetter Henderson.

Spesielt viktig er dette blitt etter at Hendersons notater til kampprogrammet gikk i trykken. Lørdag tok West Ham nok en stor skalp, da de slo Chelsea 2-1. Liverpool er nå på 12. plass før super-søndagen begynner, og kan passere Crystal Palace på 6. plass, avhengig av hvordan Tottenham gjør det borte mot Bournemouth.

Henderson mener det er greit å komme unna med ett poeng i begge de vanskelige bortekampene mot Everton og Tottenham, men nå vil den skadde kapteinen ha mer.

«Å stikke av med uavgjort er bare verdt noe om man følger opp med seier på hjemmebane. Denne ettermiddagen er en ny mulighet til å gjøre det, selv om vi vet Southampton er et veldig vanskelig lag å slå», skriver Henderson.  

LES OGSÅ: Clyne forklarer baklengsmålet mot Rubin Kazan