– Fullt fortjent

Nå har Liverpool fått en plass i FA-cupkvartfinalen. Adam Lallana, som ble matchvinner med 2-1-scoringen mot Crystal Palace i går, tror laget kan triumfere i den tradisjonsrike turneringen.

– Uansett hvilke lag som fortsatt er med, føler vi at vi har en god mulighet, sa den engelske landslagsspilleren til beIN SPORTS etter kampslutt i hovedstaden.

Lallana bryr seg ikke om hvilken klubb Liverpool trekker i morgen kveld, for Anfield-laget «forbereder seg til å slå dem som står i veien» mot finalen, la han til. I går måtte laget imidlertid jobbe hardt for å senke ligakollega Crystal Palace borte.

Les også: – Lagmoralen er utrolig for øyeblikket

– Vi visste vi måtte være tålmodige. Vi kom hit for noen måneder siden og var på et helt annet sted sammenliknet med hvor vi står nå, fortalte 26-åringen.


SNUOPERASJON: To raske scoringer i andre omgang var nok til avansere. (Video: TV 2)

Fraizer Campbell sendte vertskapet foran Liverpool etter bare kvarteret spilt på Selhurst Park, men Lallana og lagkameratene brukte ikke lang tid av den andre omgangen på å snu det. Først noterte Daniel Sturridge seg for sin tiende FA-cupscoring på tolv opptredener, så utnyttet Lallana muligheten etter at Julián Speroni ga retur på et Mario Balotelli-frispark.

– Han skyter med en teknikk som gjør det vanskelig for keeperen å holde ballen. Jeg tok sjansen på at han kom til å glippe den og bare satte den inn. Så jeg var strålende fornøyd, sa han.

Les også: Spillerbørs: Mignolet dominerte i feltet

– Vi hadde fortsatt selvtillit i pausen. Vi skapte mange sjanser i første omgang, men vi var ikke nådeløse nok. Mario kom inn og bidro med ekstra trykk på topp. Vi fikk to ganske tidlige scoringer i andre omgang, og vi gravde dypt på tampen. Vi fortjente virkelig en plass i den neste runden. Dette er et vanskelig sted å besøke, så vi er henrykte over å avansere i turneringen.