- Gerrard kan bli den siste

Ian Callaghan og Jamie Carragher vil snart få selskap blant de som har spilt 700 kamper eller mer for LFC. Brendan Rodgers tror Steven Gerrard kan bli den siste til å klare det. Det kan bli fra innbytterbenken.

- Jeg ønsket at Steven skulle bli her så lenge som jeg er her, men slik ble det ikke, sier Rodgers til The Guardian om det at scouseren reiser til Los Angeles til sommeren. – Han hadde en vanskelig avgjørelse å ta og det dreide seg like mye om hans liv som om fotballen.

- Hvis han ønsker å starte som trener eller manager når han er ferdig som spiller, da kan jeg hjelpe ham med det. Jeg har gått gradene og det er utvilsomt annerledes når du er manager. Hvis Steve ønsker å gå den veien vil døren her alltid være åpen.

- Det er en utrolig prestasjon, fortsetter Brendan Rodgers om det faktum at Steven Gerrard vil spille sin 700 kamp neste gang han løper ut på det grønne gresse med en liverbird på brystet. Han vil da etterfølge Ian Callaghan (857) og Jamie Carragher (737) som de eneste fra Liverpool som har kommet opp i det antallet offisielle kamper.

- Jeg er ikke så sikker på om det vil skje igjen. Det er litt av en bragd for en spiller å klare det. Hans liv og reise har vært bemerkelsesverdig og du kan se hvor fokusert og innsatsfylt han fortsatt er.

Daily Telegraph antyder at Steven Gerrard vil starte på benken mot West Ham på lørdag. Det er også stemningen på twitter, hvor tipsene går på at Daniel Sturridge også vil være reserve fra avspark og Adam Lallana kommer inn for Gerrard. En tror også at Mamadou Sakho vil bli klar av den ryggskaden som gjorde at han måtte forlate banen i siste kamp mot Chelsea.