- Gerrard sier ikke mye i garderoben, men når han snakker lytter alle

Etter en sesong i Liverpool er Adam Lallana full av lovord om Steven Gerrard både på banen, i garderoben og privat.

- Han leverer på de største scenene. Han har gjort det gjennom hele karrieren. Han er så rolig under press, og det er noe man ikke kan kjøpe. Det er noe som innprogrammert, og han kommer til å bli dypt savnet, sier Adam Lallana i et intervju med Liverpool Echo.

Lallana føler seg priviligert over å ha spilt med Steven Gerrard denne sesongen, og skulle ønske han hadde fått muligheten til det lenger også.

- Stor ære

- Det har vært en stor ære. Å se ham hver dag har absolutt hjulpet meg både på og av banen. Forhåpentligvis vil han returnere som trener en dag, eller en annen rolle for hans kunnskap, erfaring og kjærlighet til denne klubben er så stor, sier Lallana.

Når troppen returnerer til Melwood for preseason i juli, vil det være første gang siden 1997/1998 at det er uten Gerrard på treningsanlegget ifølge Echo..

- Man kan liksom ikke forestille seg Liverpool uten en spiller som Steven.

- Som alt i livet, setter man ikke nok pris på ting før de ikke er der lenger, sier Lallana.

- Han sier ikke mye

Det kanskje mange lurer på er hvordan kapteinen opptrer i garderoben. 

- Han er en like god person som han er fotballspiller. Han sier ikke mye i garderoben, men når han snakker lytter alle. Det er ord man virkelig tar inn. Han har en tilstedeværelse og en aura rundt ham som gjør at han ikke trenger å si så mye.

- Steven er uerstattelig. Vi mister en stor leder, en stor karakter og en midtbanespiller i verdensklasse, sier Lallana.