- Glad det er hjemmekamp

Brendan Rodgers er glad for at Liverpool har hjemmekamp mot Manchester City, etter kraftanstrengelsen i Istanbul.

- Våre spillere har vist at de er klare for en fight, og de er blitt bedre jo lenger ut i sesongen vi er kommet. Vi vil gi alt for å forsøke å nå våre mål, uttalte Rodgers under formiddagens pressekonferanse på Melwood.

- Vi vet vi står foran en tøff kamp. Manchester City er et lag i toppklassen, med veldig gode spillere, men vi tar med oss selvtilliten vi har bygd opp over de siste månedene inn i denne kampen.

- Vi kan ikke si at vi er glade for å være ute av Europa League, for vi ønsker å vinne. Spill i Europa har vært en nyttig erfaring for oss, både Champions League og Europa League.

- Vi har mange unge spillere, og det har vært en uvurderlig erfaring for dem. Vi ønsker å delta i disse turneringene i årene som kommer, men nå kan vi gå tilbake til en kamp i uken etter Burnley-kampen.

- Europa League har kostet oss en del rent fysisk, men mentalt er ingen skade skjedd, utenom at vi er litt skuffet. Vi kan ikke dvele ved det. Spillerne ga alt over to kamper. Jeg er stolt over hvordan vi håndterte heksegryta der nede. Til og med våre mest erfarne spillere sa at de aldri hadde opplevd noe lignende.

- Vi var ganske solide defensivt, men gjorde en feil som vi ble straffet for, noe som var uheldig.

Rodgers tror ikke fjorårets 3-2 seier over Manchester City vil ha noen betydning for kamputfallet i morgen.

- Det var en strålende fotballkamp. Vi kunne ha ledet 3-0 til pause. City kom sterkt tilbake i annen omgang, men vi viste karakterstyrke ved å slå tilbake og ta seieren.

- Dette blir en helt annen kamp, og en annen utfordring, ikke minst med tanke på den strabasiøse reisen vi har vært gjennom. Vi ser frem til kampen, og er glade for at vi spiller på hjemmebane.