- Glad for å være tilbake

Mario Balotelli er ferdig med sin medisinske sjekk i Milano, og har gitt sitt første intervju til AC Milans offisielle nettside.

Balotelli snakket med pressen etter at hans medisinske sjekk ved Madonnina-klinikken var unnagjort, der han sa noen ord om hvorfor han nå returnerer til AC Milan. Det er ventet at Liverpool-spissen vil trene på Casa Milan klokken 13.30 i ettermiddag.

- Jeg er glad for å være tilbake. Jeg har ikke så mye å si, for nå behøver jeg bare å trene og vise at jeg kan bidra, siteres en beskjeden Balotelli av AC Milans offisielle nettsted.

- Fysisk er jeg i grei forfatning, men jeg trenger å trene med resten av troppen.

- Jeg er svært motivert, men behøver å jobbe hardt og snakke mindre. Jeg har hele tiden håpet at jeg skulle returnere til Milan. Klubben har en spesiell plass i mitt hjerte.

- Om jeg ønsker å avslutte karrieren her? Jeg ønsker bare å begynne å jobbe igjen, og ha en god sesong. Jeg må jobbe, og det er alt.

Den spanske avisen Mundo Deportivo hevder at AC Milan har fått med en disiplinærklausul i låneavtalen med Balotelli og Liverpool, som innebærer at dersom spilleren bryter klubbreglementet kan låneavtalen bli terminert. Dette skal inkludere provokative handlinger både på og utenfor banen.

Good luck my friend @mb459 . All the best and I hope you can show the player you truly are.

Et bilde publisert av Jose Enrique (@jesanchez3)