- Han har hjulpet meg

Liverpools manager har spilt en sentral rolle i utviklingen til Philippe Coutinho, mener spilleren selv. Han er svært glad for at nordiren har gitt ham muligheten til å spille mye i den røde drakta.

– Brendan har alltid vært hjelpsom, sier Coutinho til klubben nettsider etter å ha skrevet under på en kontrakt som binder ham til Anfield i fem nye år.

22-åringen sier Brendan Rodgers har stolt på ham helt siden Liverpool ble hans nye arbeidsgiver for to år siden. I dag har brasilianeren fått 81 kamper for Merseyside-klubben.

Les også: Vil bli en av de store

– Han har gitt meg sjansen til å spille. Jeg trengte ikke å tenke to ganger da denne kontrakten ble foreslått. Dette er en enestående klubb med utrolige supportere. Jeg er veldig takknemlig overfor alle sammen, forteller han.

Den 42 år gamle manageren har ifølge Coutinho hatt en enorm innflytelse på utviklingen hans. De taktiske egenskapene, både med og uten ballen, er blant tingene Coutinho har styrket med Rodgers som sjef.

Les også: – Han vil bare bli bedre

– Han er strålende. Han prater med meg og spillerne hele tiden. Jeg føler jeg har utviklet meg veldig mye under ham. Taktisk sett har han hjulpet meg veldig. Jeg har lært hvordan man spiller og markerer motstanderne uten ballen.