- Han vil bli savnet

Tommy Kvarsvik i Manchester City sin norske supporterklubb mener James Milner vil bli savnet på Etihad Stadium.

I dag ble det klart at James Milner forlater Manchester City, og kommer til Liverpool når kontrakten hans med de lyseblå går ut 30. juni. Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester City Supporters Club Scandinavian Branch.

 

Hva er hans største styrker?

- Uten tvil hans innsats og stå-på-vilje. Der for eksempel Yaya Touré av og til melder seg helt ut av kamper, kjemper Milner til siste slutt. Samtidig er han en ærlig spiller, og du vet hva du får av han. Han har alltid vært svært godt likt av alle i City, så at han nå forlater klubben føles som et lite nederlag for fansen, sier Kvarsvik.

 

Hvorfor klarte han ikke å spille seg til fast plass i City?

- Rett og slett fordi det har vært så hard konkurranse på midtbanen. Først Roberto Mancini, og deretter Manuel Pellegrini, har ofte foretrukket andre, kanskje mer kreative spillere. Likevel har han spilt mange kamper, og spesielt denne sesongen. Det er få i City som har fast plass, og han har vært en del av et rotasjonssystem. Det er vel egentlig bare Yaya Touré og David Silva som har helt fast plass på Citys midtbane når alle er skadefri.

 

Dere skulle helst sett at han skrev under på ny kontrakt?

- Absolutt. Milner har vært en enormt nyttig spiller for City å ha i troppen. Han er i sin beste alder, så om han hadde blitt ville City kunne hatt nytte av han i mange år enda. Han er ikke en verdensklassespiller, men vil garantert også bli en spiller Liverpool vil dra nytte av i årene som kommer.