– Handler om å bli komfortabel med en partner

Brendan Rodgers mener Dejan Lovren har fått fornyet selvtillit gjennom sommeren, og mener det blir viktig å få satt en stopperduo.

Mandag er Dejan Lovren etter alle sannsynlighet igjen Martin Skrtels partner i Liverpools midtforsvar mot Bournemouth.

Brendan Rodgers er veldig fornøyd med det han så av kroaten under 0-1-seieren mot Stoke.

Stort sprang

– Jeg synes han var veldig, veldig god sist uke. Jeg tror det handler om selvtillitfor han.

– Jeg sa i forrige sesong at han kom til å bli en bedre spiller for oss i sin andre sesong. Det er et så stort sprang å komme hit, og det er bare når man har kommet at man forstår hva som forventes, sier Brendan Rodgers ifølge The Times.

Rodgers ser dermed ut til å dele Liverpool-legenden Phil Thompsons syn på at overgangen fra Southampton ble for stor sist sesong.

– Med all respekt til Southampton, men det å være en Liverpool-spiller er noe helt annet. Oppmerksomheten og fokuset på det du gjør er så mye større. Det er mer media, og hver feil man gjør blir forstørret. Mange tror det spranget ikke er noe problem, men så slår det dem i ansiktet, sa Thompson til Liverpool Echo i forrige uke.

Saken fortsetter under bildet.

Økt selvtillit

Rodgers er også opptatt av at han skal finne en optimal midtstopperduo.

– Vi har noen fantastiske spillere her. Mamadou Sakhoog Kolo Toure er fantastiske forsvarere, men midtstoppere vil fortelle deg at det handler om å bli komfortable med en partner. Jeg synes de to var veldig gode sist uke, og spesielt Dejan. Han var aggressiv og han var god i lufta. Han leste spillet godt, og pasningsspillet var enkelt.

– Jeg tror han har fått økt selvtillit gjennom pre-season og forhåpentligvis vil det fortsette, sier Rodgers, og legger til at han synes hele den bakre fireren og keeperen var godt organisert og spilte som en enhet i sesongåpningen.

LES OGSÅ: Leverkusen ville hente Sakho