- Håper hyllest til mesterne vil motivere

Brendan Rodgers sier at Liverpool vil vise respekt for ligamesterne Chelsea før kampen, men at man ute på banen har som mål å vinne og legge press på Manchester United.

- Realiteten er at det er ute av våre hender, men dersom vi kunne greie å vinne våre tre siste kamper vil det utvilsomt bli interessant, sier Rodgers til Liverpool Echo om en fortsatt mulig kamp om å kunne ende blant topp fire i Premier League.

- Det er hva du er ment å gjøre og det er hva du gjør, sier manageren om at hans spillere før kampen vil klappe ligamesterne Chelsea inn på banen.

- De fortjener å være mestere. Det er ikke noe spillere liker å gjøre, men som lag og klubb vil vi gjøre det og så umiddelbart tenke på kampen.

- Det vil være det naturlige, fortsetter Brendan på spørsmål om dette kan motivere hans spillere. – Det er hva du håper vil skje.

Det har vært mye snakk om at Chelsea har vunnet Premier League uten å ha spilt underholdende fotball denne sesongen.

- Jeg tror at når du vinner ligaen vil du ikke kunne spille 38 perfekte kamper og du kan ikke spille perfekt fotball, svarer Brendan Rodgers på det.

- Okay, kanskje forsvarer de seg mer enn andre og spiller mer kontringsfotball, men Hazard er en vidunderlig spiller. Det er Willian, og Costa under den første halvdelen av sesong, de spilte en del herlig fotball.

- En seier der vil være betydningsfull fordi det er mot mesterne. For oss vil det være viktig å få poeng og holde presset på Manchester United, samtidig som det gir oss ekstra selvtillit fremover.

- De har vært i toppen over lang tid og det er ikke uten grunn, det er en vanskelig utfordring.

- Vi vil fortsette å være med og kjempe. Jeg er sikker på at vi vil få forsterkninger til troppen og spillere vil tilpasse seg bedre, men utfordringen vil bli like stor om ikke større til neste sesong. Vi ønsker å bli bedre, men det gjelder også for Chelsea, Man City, Manchester United, Arsenal og Tottenham.