- Har ikke noe å bevise

Lazar Markovic føler ikke at han har noe å bevise når Liverpool møter Chelsea tirsdag kveld. De blå fra London takket nei til å kjøpe ham før LFC kom på banen.

Chelsea hadde muligheten til å sikre seg Lazar Markovic fra Benfica for £10 millioner i fjor sommer, men José Mourinho benyttet seg ikke av muligheten, skriver Chris Bascombe i Telegraph. Hele fotballverden trodde serberen ville ende opp i London, før Liverpool kom på banen og betalte utkjøpsklausulen på £20 millioner for vingen.

 

- Det var Mourinho sin mening. Jeg vil spille som hvilken som helst annen kamp, og må ikke bevise eller vise ham noe som helst. Jeg vet ikke hvem som forventet at jeg skulle signere for Chelsea. Jeg signerte for Liverpool, og er ekstremt fornøyd, sier 20-åringen til Telegraph.

 

Det har tidligere blitt hevdet at Markovic var eid av Chelsea da han spilte for Benfica, etter at Partizan-president Dragan Duric uttalte at: «Chelsea ønsker å låne ut Lazar til Benfica for to år», da han dro fra Partizan til Benfica, selv om dette senere ble benektet og Duric skal ha blitt feilsitert på grunn av språkvansker. Markovic hadde også blitt vist rundt på Stamford Bridge.

 

- Det ekspresidenten i Partizan forventet var annerledes fra hva jeg forventet. Da jeg dro til Stamford Bridge møtte jeg vennene mine der, Matic og Ivanovic. Det var aldri press fra dem om å signere for Chelsea.

 

- Så klart, det er motivasjon for å møte Chelsea fordi de er et godt lag, sier Markovic videre. Han er glad for å ha scoret sitt første ligamål.

 

- Det var en lettelse da jeg scoret målet. Jeg følte meg til rette her ganske tidlig, men formen min er kanskje bedre nå. Det tok litt tid å finne seg til rette på banen. Jeg mistet ikke troen på meg selv, og jobbet hardere på Melwood. Når du ikke får til det du ønsker, må du presse deg hardare for å bygge deg opp og forbedre deg.