- Har noe å bevise

Newcastle kommer til Anfield etter fire strake tap. Manager John Carver sier laget trenger poeng for å ikke havne i nedrykksstriden.

Med fire strake tap er John Carver bekymret for formen, og onsdag var det krisemøte for Tyneside-klubben.

 

- Møtet vi hadde på onsdag var ingen diskusjon. Vi har hatt møter tidligere der vi har hatt en dialog, men på onsdag fikk jeg ut en del jeg hadde på hjertet, og det var trolig første gang jeg har vært «Mr. Nasty», sa Carver til Daily Mail i forkant av oppgjøret på Anfield.

 

Newcastle har tapt mot Manchester United (1-0 hjemme), Everton (3-0 borte), Arsenal (2-1 hjemme) og Sunderland (1-0 borte) på sine fire siste. Avstanden til Queens Park Rangers på nedrykk på nedrykk er ni poeng.

 

- Det er kun ni poeng mellom oss og lagene på nedrykk, så dersom vi ikke får noe mot Liverpool kan det bli redusert til seks poeng. Nedrykk er alltid en bekymring, og vi må begynne å ta poeng et sted, uansett hvordan vi gjør det. Jeg er ikke så bekymret for måten vi spille på. Jeg er mer bekymret for resultatet, og vi må få med oss noe fra Liverpool, sier manageren til Newcastles offisielle nettsider.

 

- Liverpool er bare syv poeng bak topp fire, og de har definitivt fremdeles en mulighet til å komme dit. Jeg vil bli ekstremt overrasket dersom deres manager ikke har forberedt dem på kampen med det i tankene.

 

Kaptein Fabricio Coloccini er suspendert til kveldens kamp. Det samme er Papiss Cisse etter spytteepisoden med Jonny Evans. Rolando Aarons og Siem de Jong vil heller ikke bli involvert i kampen, mens Daryl Janmaat ser ut til å bli klar.