- Haster ikke med ny kontrakt

Jordan Henderson sier at han overlater til klubb og agent å bli enig om en ny avtale, og at han konsentrere seg om å spille fotball. Midtbanespillere tenker heller ikke på spørsmålet om ny kaptein.

- Det er et enormt kompliment når det kommer fra en som han, sier Jordan Henderson til Sky Sports som kommentar til at Steven Gerrard nylig uttalte at Liverpool måtte få Jordan og Raheem Sterling til å skrive under på nye kontrakter. Avtalen til Henderson løper ut sommeren 2016, mens Sterling er bundet til 2017.

- Dette er likevel noe som kan få mine tanker vekk fra fotballen og jeg ønsker ikke at det skal skje. Jeg tror det samme gjelder for Raheem.

- Vi fokuserer på vår fotball, og våre agenter vil ordne med ande ring. Forhåpentligvis kan de få til noe snart, hvis ikke får vi bare vente til etter sesongen.

- Dette er noe som ikke påvirker oss spillere. Det er i grunn ikke noe vi har noe med, det er opp til klubb og agent å få til noe, vi fokuserer bare på det vi er ment å gjøre nemlig å spille fotball.

- For å være ærlig har jeg ikke tenkt på det i det hele tatt siden jeg ikke ønsker at det komme i veien for hva jeg gjør for laget, svarer Jordan på spørsmål om at han kan bli den neste kapteinen etter Steven Gerrard.

- Det vil bli opp til manageren neste sesong å velge den han mener er den rette kapteinen, men mitt fokus er å hjelpe laget til å få suksess denne sesongen. Det betyr å vinne trofeer, prøve å komme inn blant topp fire og i det hele tatt vinne så mange kamper som vi kan.