- Høy selvtillit før Chelsea-kampen

Liverpool-spillerne er skuffet fordi de følte laget skapte nok til å slå Bolton ut av FA-cupen, forteller Jordan Henderson og Joe Allen. Sistnevnte er svært glad for å være skadefri og tilbake på banen.

– De gjorde det vanskelig for oss, oppsummerer Henderson etter den målløse FA-cupkampen mot Championship-laget Bolton i går kveld.

Den engelske landslagsspilleren fikk bære kapteinsbindet i Steven Gerrards fravær, og han gjorde en god figur på midtbanen. De helrøde hadde ballen mest og skapte flest målsjanser, med en god Ádám Bogdán i borteburet holdt nullen og stakk av med bestemannsprisen for gjestene.

Tror på avansement

– Vi er skuffet over å ikke vinne kampen, for vi hadde mange sjanser og dominerte med ballet. Men vi klarte ikke å finne veien til målet. Samtidig er vi fortsatt med i turneringen. Mange store lag har røket ut. Vi tror fortsatt at vi kan avansere. Vi må bare fokusere på den neste kampen nå, fortsetter 24-åringen.

Hans jevngamle midtbanepartner, Joe Allen, syntes også hjemmelaget gjorde nok til å vinne gårsdagens kamp, men gir Bolton og målvakten ros for det de klarte å få med seg fra Anfield. Liverpool-spillerne tok også med seg positive ting fra oppgjøret, mener han.


MÅLLØST: Motstanderne fra Championship fikk med seg uavgjort fra Anfield. (Video: TV 2)

– Bogdán fortjener, i likhet med resten av Bolton-laget, mye skryt. Han sørget for noen gode redninger. Jeg syntes de var organiserte og jobbet veldig, veldig hardt. De var også en trussel fremover, noe vi hele tiden hadde i bakhodet da vi angrep. De fortjente en omkamp, og nå gleder vi oss til å dra dit.

- Et enormt oppgjør

Omkampen spilles onsdag 4. februar, ifølge BBC Sport. Før det kan Liverpool imidlertid spille seg til en cupfinale på Wembley. Allerede om to dager står nemlig Chelsea på motsatt banehalvdel i hovedstaden når ligacupens semifinale skal avgjøres .

Prestasjonsnivået mot Bolton var igjen veldig bra, mener Henderson, som sier selvtilliten er veldig høy foran storkampen på tirsdag.

– Det er et enormt oppgjør, en veldig stor kamp for oss. Forhåpentligvis, dersom vi klarer å prestere, får vi det riktige resultatet, legger han til.

– Selvfølgelig kan vi få et positivt resultat. Hele laget kan nesten ikke vente. Det er slike kamper man ønsker å spille i, og etter det man så i den første kampen, er vi helt klart i stand til å avansere fra dette oppgjøret, sier Allen.

Fokuserer på formen

Waliseren var involvert for første gang på ti kamper i går. Han har slitt med en kneskade den siste måneden, og han erkjenner at han har lengtet etter å komme tilbake i spill. Sist waliseren startet for Liverpool, var da laget besøkte Manchester United på Old Trafford midtveis i desember.

– Det er alltid vanskelig for en fotballspiller å være ute, så fra et personlig synspunkt er det herlig å få noen minutter under beltet, og nå handler det om å komme tilbake i kampform, forteller den tidligere Swansea-spilleren.