- Ikke mange kan måle seg med Steven

Brendan Rodgers mener at det var ren og skjær vilje som gjorde at Steven Gerrard ble matchvinner mot Queens Park Rangers i ettermiddag, etter at Liverpool-kapteinen først hadde bommet på et straffespark.

- Det er snakk om en spiller i verdensklasse. Han hører til den veldig lille gruppen som fortjener den merkelappen. Spillere som scorer viktige mål i viktige kamper, og bidrar sterkt til laget, uttalte Brendan Rodgers om lagets kaptein til pressen etter matchen.

- Han har gjort det gjennom hele sin karriere i Liverpool.

- Han bommet på straffesparket, og noen ganger tror du at du ikke har dagen, men ingen var så oppsatt på å rette opp feilen og score som Steven. Det var enn veldig, veldig god heading.

- Han var veldig oppsatt på å score, spesielt etter straffemissen. Ofte ser du at spillere mister selvtilliten etter at de har bommet på et viktig straffespark. Men han reagerte helt motsatt. Han tilhører den unike gruppen spillere som klarer å heve seg når slikt skjer. Det var en strålende heading, som sikret oss seieren.

Gerrard har bare igjen en kamp på Anfield før han setter kursen mot USA.

- Karrieren hans passerer nok i revy inne i hodet hans nå. Det var strålende at vinnermålet kom foran The Kop. Det var et spesielt øyeblikk for ham. Tiden går veldig fort, men du kan se at han fortsatt gjør viktige bidrag på dette nivået.

- Det var ingen bedre på banen, spesielt etter at han misbrukte straffesparket. Jeg visste at dersom jeg beholdt ham på banen, ville vi ha alle muligheter til å få et mål. Han tar alltid ansvar.

Dagens scoring betyr at Steven Gerrard er toppscorer i Liverpool denne sesongen sammen med Raheem Sterling både i ligaen (7 mål) og totalt (11 mål).

(Video med tillatelse av TV2)