- Ikke vær veldig skuffet over Depay

Jan Mølby mener at en type spiller som Memphis Depay, som valgte Manchester United fremfor Liverpool, ikke er det som behøves mest på Anfield.

Jan Mølby, Liverpool-legende med en fortid i nederlandske Ajax, skriver i sin spalte i Liverpool Echo at Liverpools supportere ikke bør være spesielt bekymret over at Memphis Depay glapp.

«Jeg vil ikke ta av for mye etter at Memphis Depay signerte for Manchester United, en spiller vi skal ha vært ute etter. Han er en flankespiller, ikke en spiss, og han har scoret mål mens han har spilt på det beste laget i Nederland – derfor er det ingen grunn til å bli veldig skuffet.

«Da vi ble linket tok jeg en kikk på ham og han ville vært en bra ekstra signering, men han er ikke i den kategorien som Liverpool behøver mest.

«Han er en typisk nederlandsk ving, med genuin fart og evne til å utfordre. Han har også god teknikk og er spesialist på dødballer, men jeg er ikke overbevist om at han greier å overføre sine scoringstall til Premier League.

«Det er klart at Ruud van Nistelrooy, Jimmy Floyd Hasselbaink og Luis Suarez scoret både i Eredivisie og Premier League, men det er ikke alle som greier det.

«Liverpool behøver en spiss, en målscorer. Forrige sesong viste at dersom du har en spiss som kan ta vekk presset til andre, da vil også slike som Raheem Sterling og Philippe Coutinho følge opp med scoringer.

«Vi må anta at det vil bli vanskelig å stole på Daniel Sturridge, han har hatt en vanskelig sesong og nå er han på vei tilbake fra en hofteoperasjon. Du kan ikke ønske å komme inn blant topp fire og vente på at en spiller skal bli klar til å hjelpe deg.

«Få tak i en angriper som er frisk, som har vist at han kan prestere på toppnivå, og resten vil komme av seg selv.»