- Jeg er blitt en bedre spiller i Liverpool

Joe Allen mener han er en mye bedre spiller nå enn da han forlot Swansea i 2012. Midtbanespilleren mener han har vokst på sine 87 kamper i den røde trøya.

Kampen i kveld er bare Allens andre gjensyn med Liberty Stadium etter at han ble Liverpool-spiller.

- Jeg har vokst som spiller. Det har vært noen frustrerende perioder med skader, men jeg har hatt stor fremgang, sier Allen til Liverpoolfc.com når han blir bedt om å vurdere sin egen karriere.

- Ansvaret jeg er blitt pålagt i dette laget er helt annerledes enn det jeg hadde i Swansea, så jeg er blitt en annen type spiller. Jeg er helt klar mer allsidig nå. Jeg har utviklet spillet mitt mye, og nå ser jeg frem til å reise tilbake til Swansea og spille der igjen.

- Vi har god tro på oss selv. Det handler om å finne balansen som lag. Vi tilstreber alltid å levere gode prestasjoner, og som en følge av det vil resultatene komme av seg selv. Våre prestasjoner var opp og ned i høst, og vi fikk ikke de resultatene vi ønsket. Men nå ser det ut til at det går riktig vei igjen.

- Når ting nå fungerer igjen føles det som vi kan slå hvem det skal være, hvor som helst. Men det er ingen som mister bakkekontakten. Det er mange kamper som skal spilles før sesongen er over, og vi må sørge for at vi fortsetter å prestere på dette høye nivået.

Swansea på Liberty Stadium er ingen walkover. Gary Monks mannskap har slått både Arsenal og Manchester United der denne sesongen.

- Jeg ble virkelig opprømt når jeg fikk høre at Gary Monk fikk managerjobben i Swansea. Jeg spilte sammen med ham da han var lagkaptein i Swansea, og jeg visste hele tiden at han ville bli en god manager. I løpet av dette året har han vist hva han duger til. Laget har har prestert på et stabilt høyt nivå. De har vært på øvre tabellhalvdel gjennom hele sesongen, og det er flott å se at klubben jeg pleide å spille for tidligere gjør det så bra, avslutter Allen.