- Jeg er blitt sterkere

Lloyd Jones kvier seg ikke på et nytt låneopphold i League Two. Erfaringen fra spill for Cheltenham Town kommer godt med når han nå skal spille for Accrington Stanley den kommende måneden.

Det er stor forskjell på fasilitetene til Liverpool og det Accrington Stanley kan vise til på Store First Stadium, men det bekymrer ikke 19-åringen.

- Forskjellen i fasiliteter og ressurser betyr egentlig ikke noe for meg. Jeg kom fra Plymouth, som ikke har de ressursene som Liverpool har, så jeg er vant med dette. Det er ingen faktor av betydning for meg, sier Jones til Accringtons offisielle nettside.

- Jeg lærte utrolig mye i løpet av mine seks kamper i Cheltenham. Jeg reiste tilbake til Liverpool og spilte noen kamper, men selv de de tøffe kampene der virket enklere å håndtere etter erfaringen jeg fikk i Cheltenham. Jeg vil definitivt anbefale alle unge spillere å reise ut på lån.

- Fysisk er det enormt stor forskjell. Vi (Liverpool U21) spilte mot Everton på mandag, og fysisk følte jeg at jeg var større og sterkere enn deres spiss.

- Dette er en tøff liga å spille i, men dersom du ønsker å være midtstopper i England må du håndtere det. Jeg tror flere kamper vil hjelpe meg til å håndtere dette bedre og bedre.

Accrington har i de siste kampene spilt et 3-5-2 system, der Dean Winnard, Matt Brooks og Rob Atkinson har utgjort de tre bak. Jones håper nå å ta en av de tre plassene der bak.

- Jeg har spilt i en bakre treer for Liverpool og en gang i Cheltenham, men jeg er ikke så veldig vant til det. Liverpools førstelag spiller med tre bak nå, så dersom målet er å spille seg inn på førstelaget til Liverpool må jeg bli komfortabel med flere ulike formasjoner.

Jones kan få sin Accrington-debut på lørdag, når Stanley gjester Burton Albion.

- Jeg så at Accrington slo Burton på hjemmebane for bare noen uker siden, så vi får forsøke å gjøre det igjen nå. Det blir en tøff debut, men jeg kan like godt bli kastet ut på dypt vann med en gang.