– Jeg er ikke bekymret for jobben

Brendan Rodgers har ikke fått noen forsikringer fra eierne, men er ikke redd for å få sparken.

– Nei, ikke i det hele tatt. Og det kommer ikke av å være arrogant eller at jeg har fått noen forsikringer. Det er bare ikke noe jeg tenker på eller er bekymret over, sier Liverpool-sjefen, ifølge The Telegraph.

Den pressede nordiren forklarer at han ikke er på jakt etter forsikringer fra noen om at han skal få beholde jobben videre, men sier heller at han at liker å være i klubben og er glad for å få jobbe med spillerne.

– En del av jobben

– Det er en lang sesong, og vi utvikler oss på veien videre. Så fort vi får alle sammen skadefrie, har vi en stall som er i stand til å utfordre. Taper man kamper i en klubb som denne, er undersøkelsene og analysene mange og dype, men det er en del av det å være i en prestisjefylt klubb, sier han.

Les også: – Forstår pipekonserten

Saken fortsetter under.

UTEN EUROPA-SEIER: Rodgers så Liverpool gå på et nytt poengtap i Europaligaen.

Trykket fra frustrerte supportere og mediene ble ikke mindre da Liverpool bare tok ett Europaliga-poeng i hjemmekampen mot sveitsiske Sion torsdag kveld. Det fulgte riktignok opp en etterlengtet ligaseier mot Aston Villa forrige helg, men søndag venter et svært viktig lokaloppgjør mot Everton på bortebane.

Skal vurderes etter kampen

Ifølge velinformerte Paul Joyce i Daily Express skal klubbeierne, Fenway Sports Group, vurdere Rodgers’ posisjon under landslagspausen etter Merseyside-derbyet, med Jürgen Klopp og Carlo Ancelotti som mulige erstattere.

Derfor kan lokaloppgjøret potensielt være en vinn-eller-forsvinn-situasjon for Liverpool-manageren. Selv forteller Rodgers at det verken er mer eller mindre press nå enn tidligere.

– Det er veldig enkelt: Vi har spilt uavgjort i flere av kampene vi burde vunnet, men realiteten er at vi ligger et par poeng bak topp fire og fem poeng bak toppen. Vi forholder oss rolige, sier han.