– Jeg er ikke på mitt beste før neste sesong

Liverpool-angriper Daniel Sturridge (25) ber supporterne om å være tåmodige med ham.

– Ikke før neste sesong er jeg tilbake på mitt beste. Det har vært fantastisk å komme tilbake, men det tar tid å komme tilbake i flytsonen, sier Sturridge, ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Les også: Sjekk skadehistorikken til Sturridge

Sturridge scoret i comebacket fra skade mot West Ham i januar, men siden har 25-åringen slitt med å finne veien til nettmasken. Spissen har bare scoret fire ganger på 15 kamper siden han returnerte mot West Ham, og det har ført til at deler av Liverpool-fansen har rettet kritikk mot ham.

– Jeg er glad for å være tilbake på banen. Denne sesongen ønsker jeg å avslutte så godt som mulig, men det er først neste sesong dere får se mitt beste. Da kommer jeg til å prestere slik jeg har gjort tidligere. Resten av denne sesongen handler bare om å hjelpe laget med å vinne noe, avslutter han.

Søndag 19. april spiller Sturridge og Liverpool mot Aston Villa i FA-cupsemifinalen på Wembley. Det blir en spesiell ettermiddag for Sturridge, som er født i Birmingham og spilte i Villa som barn.

Daniel Sturridge har scoret fem mål på totalt 18 kamper for Liverpool denne sesongen. På spillerbørsen til Liverpool.no er han nummer 13 med et snitt på 5,85 til nå.