- Jeg er veldig fornøyd

Brendan Rodgers var glad på vegne av Daniel Sturridge, han syntes laget spilte en meget bra kamp og hadde i det hele tatt rosende ord å si om de fleste.

- Det var fint for ham, slo Rodgers fast på spørsmål om Sturridge etter kampen. Liverpool vant 2-0 mot West Ham og Daniel gjorde comeback ved å sette inn det andre målet.

- Han har vært ute lenge og han arbeidet veldig hardt. Når dreier det seg bare om å benytte ham og spilletiden hans best mulig. Når han er i og rundt straffefeltet har han vist oss over de siste par årene her at han er dødelig.

- Ved scoringen var det en herlig første touch og han har stor kraft på begge sidene. Det var en herlig scoring og jeg er glad på hans vegne.

- Etter 120 minutter i midtuka visste vi at dette ville bli en vanskelig kamp. West Ham har vært utmerkede denne sesongen, men etter de første 15-20 minuttene hvor vi måtte kjempe mot dem fysisk gjorde spillerne seg fortjent å kunne begynne å spille. En del av vår fotball var fremragende.

- I andre omgang hadde vi god kontroll på kampen, hadde gode posisjoner, fikk våre scoringer og kunne kanskje hatt enda flere. Jeg er veldig fornøyd.

- Defensivt var vi disiplinerte når vi måtte håndtere press. Jeg synes Sakho var glimrende i dag, virkelig aggressiv og sterk, sammen med Martin Skrtel. Begge var veldig gode.

- Jeg synes Adam Lallana var briljant, de to pasningene til unge Coutinho var fenomenale, Raheem er et spesielt talent og hadde en veldig god avslutning, fortsatte en manager fast bestemt på å berømme mannskapet som gikk forbi West Ham på tabellen.

- Unge Jordon Ibe, Alberto Moreno, det er spillere som bare blir bedre. De to bak dem, Jordan og Lucas Levia var briljante i sine defensive roller.

- Jeg er oppglødd over den kollektive innsatsen, talentene som er i laget og de unge spillerne som utvikler seg. Det er godt å se.