- Jeg er veldig glad

Christian Benteke har gjort sitt første intervju etter overgangen, og gleder seg til å spille for sin nye klubb.

Liverpoolfc.com har det første intervjuet med Christian Benteke, etter at overgangen ble bekreftet kl. 22.00 i kveld.

 

- Jeg er veldig glad for å være her, og vil takke eierne, Ian Ayre og manageren for deres innsats for å få meg hit, sier belgieren til klubbens nettsted.

 

- Det er vanskelig å vise følelser når du kommer like etter du har gjort noe, men jeg er selvsagt veldig lykkelig. Jeg tror det var riktig klubb for meg fordi jeg hadde en god prat med manageren, og ønsker å være del av hans prosjekt.

 

Les også: Benteke klar for Liverpool

 

- Det er mange følelser. Jeg ønsker å møte lagkameratene, og jobbe med manageren og støtteapparatet.

 

Benteke scoret flere ganger for Aston Villa mot Liverpool de siste årene.

 

- Når jeg kom hit med Aston Villa var det alltid en god følelse å spille på Anfield. Det å spille her med hjemmedrakten vil være en utrolig følelse. Jeg vet at Liverpool har en stor historie. De har vunnet mange ligatitler, Champions League fem ganger, UEFA cupen og mange troféer. Jeg vet at det er en stor klubb.

 

Han ble spurt om hva han synes om kvaliteten på stallen i sin nye klubb.

 

- Jeg synes det er flere kvalitetsspillere og gode spillere med store navn her. Jeg er glad for å være del av dette laget, og vil gjøre mitt for å hjelpe laget til å nå sine mål. Jeg gleder meg, og ønsker å møte og jobbe med dem.

 

Les også: Christian Benteke i tall

 

- Jeg kom hit for å vinne troféer, og for å nå målene med laget. Det handler om å vinne troféer, og om å gjøre ting i karrieren som jeg kan fortelle til min sønn eller mine barn.

 

- Jeg er glad for å være del av LIverpool-familien nå, og vil gjøre alt for å gjøre dem glade, og jobbe hardt for dem og mine lagkamerater, avsluttet den kraftige 24-åringen.

Ikke medlem i supporterklubben? Meld deg inn i dag.