- Jeg forsøker å se alle kampene

Divock Origi avslører at han forsøker å se alle Liverpool-kamper som spilles. Belgieren gleder seg til å bli Liverpool-spiller etter denne sesongen.

- Jeg forsøker å se hver eneste Liverpool-kamp, og dersom jeg er forhindret på grunn av at jeg spiller samtidig, ser jeg Liverpool-kampen i opptak etterpå, avslører Origi til Liverpoolfc.com.

- Det er spennende å se spillere utvikle seg og spille i en toppliga i et så ungt lag. For meg er det veldig spennende. Det er interessant å se hvordan manageren og staben jobber med de unge spillerne. Jeg ser hvordan Sterling har utviklet seg opp gjennom årene, og hvordan nå Ibe integreres i laget. Det har vært hyggelig å se det denne sesongen, fortsetter angriperen.

Origi forteller at manager Brendan Rodgers var en av årsakene til at valget falt på Liverpool som ny klubb.

- Han er en kar som har bevist at han vet hvordan han skal jobbe med unge spillere. Han vet hvordan han skal utvikle unge spillere og han lar dem få spille.

Origi har gjort sju mål for Lille i Ligue 1 denne sesongen, og det franske laget har vunnet seks av sine sju siste kamper. Den utlånte Liverpool-spilleren har funnet veien til nettmaskene fire ganger i løpet av disse sju kampene.

SE DIVOCK ORIGI SIN PROFIL PÅ LIVERPOOL.NO