- Jeg håper kontrakten går i orden snart

Raheem Sterling er lykkelig i Liverpool, og sier at han håper det blir en løsning når det gjelder hans nye kontrakt snart.

Sterling gjorde Liverpools andre mål mot Southampton på St Mary's i går.

- Det var en flott seier for oss. Vi visste vi måtte dra til Southampton og gjøre en jobb, og det var nettopp det vi gjorde. Vi forsvarte oss veldig bra, og tok sjansene som bød seg, sier Sterling til Liverpool Echo.

- Du må vinne selv på dårlige dager, og det var hva vi gjorde. Det var det viktigste med denne kampen.

- Det er alltid hyggelig å komme på scoringslista, og det var spesielt gledelig at det var min scoring som avgjorde kampen.

- Vi visste vi var gode nok til å bli blant topp fire da sesongen startet, men det gikk ikke helt etter planen i første del av sesongen, men nå begynner vi å vise hva vi kan. Det skal alle guttene ha honnør for. Nå må vi bare fortsette å prestere på dette nivået, fortsette å kjempe, og da tror jeg vi definitivt kan nå målet vi har satt oss.

- Alle er giret på å klare dette nå. Alle kjemper hardt for laget, og vi forsvarer oss som om det gjaldt livet.

Sterling var mektig imponert over scoringen til Philippe Coutinho, som banet vei for seieren.

- Det var et flott skudd av Philippe. Når han fikk ballen, var det å skyte det eneste han tenkte på. Jeg var på vei igjennom og ropte på ballen, men han han skal ha kreditt for skuddet. Det var en flott avslutning. Det er ikke mange spillere i verden som kan score slike mål.

- Phil har et godt øye for pasninger, men du kan se at han har begynt å score flere mål nå, noe som er godt å se.

For første gang siden mai 1985 har Liverpool holdt buret rent i fem bortekamper i ligaen på rad. Simon Mignolet spilte en ny god kamp i Southampton, og Sterling er glad for at keeperen har funnet seg selv igjen etter en variabel høstsesong.

- Slik er fotballen. Du kan være hatet en uke, og elsket neste uke. Simon skal ha honnør for innsatsen, for han har vært strålende. Han gjorde noen flotte redninger, og opptrådte med autoritet i feltet.

- Som utespiller er det flott å se. Forhåpentligvis beholder han den gode formen, og bidrar til at vi kan fortsette å vinne kamper.

Sterling har fortsatt ikke skrevet under en ny kontrakt med Liverpool. Samtalene har dratt i langdrag, men den engelske landslagsspilleren gjentar at han er lykkelig hos de røde fra Anfield.

- Vi jobber med det, og forhåpentligvis går det i orden snart, avslutter han.