– Jeg har aldri opplevd maken til stemning

Divock Origi ble imponert over lydnivået på Anfield i de hektiske sluttminuttene mot West Bromwich.

Origi satte inn utligningsmålet drøye fem minutter på overtid, og løftet lydnivået på Anfield til gamle høyder. Fortsatt var det noen tilleggsminutter igjen, og publikum forsøkte å løfte spillerne ytterligere i jakten på et vinnermål, som dessverre aldri kom.

– Vi er sammen om dette. Måten supporterne støttet oss på mot slutten av kampen var noe jeg aldri har opplevd i fotball tidligere i min karriere, reflekterer innbytter Orig til Liverpoolfc.com.

– Det var sterke følelser i sving, og de støttet oss slik at vi fikk utligningsmålet. Vi er sammen om dette, og vi ønsker å takke supporterne, fortsetter belgieren.

Scoringen var Origis første i Premier League. Ballen gikk i mål etter at den var innom WBA-forsvarer Craig Dawson, men Origi mener at målet likevel må krediteres ham.

– Jeg mener det er mitt mål, og jeg er veldig glad, for jeg har jobbet veldig hardt og nå begynner jeg å få lønn for strevet. Jeg er glad både på egne vegne og for hele laget.

– De tre målene jeg gjorde mot Southampton ga meg et psykologisk løft. Jeg kan se at alle støtter meg. Som ung spiller kan du gjøre det bra når du føler at du blir verdsatt og spiller på et lag som dette. Jeg er glad for at jeg fikk vise mine kvaliteter og fikk satt ballen i mål.

– Det var en vanskelig kamp, hvor vi måtte være mentalt sterke. Du kan aldri spå utfallet av en kamp som denne, så vi ga alt og er glade for at vi fikk utligningsmålet til slutt. Fotball er aldri enkelt. West Bromwich slo langt og scoret mål. Vi forsøkte å komme tilbake, og ga alt. Vi fikk ett poeng, og det er bra, men vi kan også lære av dette, avslutter Origi.

(Video med tillatelse av TV 2)