– Jeg har ikke hørt et vondt ord om Sterling

Jürgen Klopp poengterer at det er normalt at spillere skifter klubb.

Da pressen forsøkte å fyre opp stemningen foran helgens kamp mellom Manchester City og Liverpool, ved å antyde at det er vondt blod mellom Liverpool og Raheem Sterling etter sistnevntes kontroversielle overgang i sommer, ble alle slike forsøk avfeid av Jürgen Klopp under gårsdagens pressekonferanse på Melwood.

Sterling vil i morgen spille sin første kamp mot Liverpool siden overgangen, og dette prøvde pressekorpset forgjeves å få overskrifter ut av. Sterling nektet som kjent å skrive under en ny kontrakt med Liverpool, og ble til slutt solgt til City i en overgang som totalt kan koste de lyseblå 49 millioner pund.

- Dette er fotball. At spillere skifter klubb er normalt, og ikke spesielt i det hele tatt, svarte Klopp da han ble konfrontert med at det ville bli Sterlings første kamp mot Liverpool i morgen.

- Spillere spiller mot tidligere klubber hele tiden. Jeg aner ikke hvor mange venner Raheem har her, men han er en god spiller. Han har spilt her, hadde en fin tid her, og jeg har ikke hørt et vondt ord om ham. Han er en god gutt. Så vi skal være venner og hilse på hverandre, og så er det tid for fotball, utbroderte Liverpool-manageren.

LES OGSÅ: Sterling må stoppes