- Jeg har ikke mentale problemer

Daniel Sturridge ler av spørsmålet fra dagens pressekonferanse, og er dypt taknemmelig over hjelpen han får av Liverpools eiere.

Daniel Sturridge er sendt til USA i et håp om at spesialister der skal få satt en stopper for spissens tilbakevendende skader.

På fredagens pressekonferanse på Melwood fikk Brendan Rodgers spørsmål om Sturridge sine problemer også ligger på det mentale plan. Det spørsmålet blir møtt med latter av Sturridge selv.

- Folk kan tro hva de vil om meg, men jeg vet definitivt at jeg ikke har mentale problemer, sier Daniel Sturridge i et intervju med The Times.

- Jeg synes det er morsomt. Jeg tar det med en klype salt, sier han om spørsmålet som ble stilt.

- Eierne har gjort alt for meg

Stjernespissen ankom Massachusetts på mandag for å bli vurdert av det medisinske apparatet til Boston Red Sox, baseballklubben som også er eid av Fenway Sports Group.

- Når man er skadet er det viktig å ha en annen mentalitet. Man må se for seg at man ikke er en fotballspiller, at man kan være en bokser eller en tennis-spiller eller noe annet. Du må ha et ensrettet fokus om å komme tilbake i best mulig form, sier Sturridge.

- Når man er i laget, handler det om laget. Men når man er skadet handler det om deg selv og få deg selv i det riktige moduset, og ikke uroe deg for noe annet enn deg selv, sier Sturridge, og mener det også er en viktig årsak til at han nå er i USA.

- Eierne har gjort alt for meg. Jeg har ingen ting annet enn takknemmelighet overfor dem. De har satt himmel og jord i bevegelse for at jeg skal ha det komfortabelt. Jeg kan ikke takke dem nok for det de har gjort for meg, sier han.

- Forhåpentligvis kan jeg betale dem tilbake i mål, sier han.

Saken fortsetter under bildet.

Går grundig til verks

Brendan Rodgers uttalte under sin pressekonferanse på Melwood i formiddag at Liverpool FC vil snu hver en sten i forsøket på å finne årsaken til Sturridge sine skadeproblemer, og bekreftet at turen til USA var et ledd i dette arbeidet.

- Disse skadeproblemene er synd for ham. Dersom man studerer karrieren hans har han hatt små skadeproblemer hele tiden. Når vi hentet ham til klubben ønsket vi å gi ham alle muligheter til å bli en av toppscorerne i Europa. Vi må gjøre alt vi kan for å få ham ut på treningsfeltet igjen, og tilbake på laget. Derfor går vi så grundig til verks nå, sa Rodgers på fredagens pressekonferanse.

Sturrige har gått glipp av så mye som 36 kamper denne sesongen.