- Jeg har studert det nye systemet

Jon Flanagan forteller at han har studert Liverpools nye spillesystem mens han har gått langtidsskadet. Nå håper han å spille seg inn på laget igjen.

Liverpool har hatt stor suksess med sin 3-4-3-formasjon, men det er et system som fort kan gjøre scouseren overflødig i Liverpool-troppen. Høyrebacken synes imidlertid ikke å være bekymret.

- Jeg har studert formasjonen vi har benyttet, og sett på hvor jeg kan passe inn og hva jeg kan gjøre i ulike situasjoner, sier Flanagan til Liverpoolfc.com.

- Systemet fungerer bra. Formasjoner kan endre seg, men jeg tror jeg kan finne meg til rette i den formasjonen. Du er alltid ute etter å forbedre deg og ønsker å bli en bedre spiller. Nye formasjoner vil bare bidra til å hjelpe meg.

Brendan Rodgers har benyttet flere forskjellige spillere i vingbackrollene på høyre- og venstresiden. Jordan Henderson, Jordon Ibe, Lazar Markovic, Alberto Moreno og Raheem Sterling er noen av spillerne som har vært benyttet.

- De har alle gjort det bra, og gjort en god jobb, konkluderer Flanagan.

- Manageren skal ha ros for at han har fått dem til spille på den måten. De kjenner rollen når de blir satt til å spille der. Det skal manageren ha honnør for.

- Det er sterk konkurranse om plassene på laget. Det vil det alltid være. Jeg har ikke noe imot å kjempe for en plass. Hovedsaken er at jeg er 100% skadefri. Da vil jeg kjempe om en plass.

- Det blir en spennende avslutning på sesongen. Vi er inne i en god resultatrekke nå, og forhåpentligvis kan vi fortsette slik.

- Forhåpentligvis vinner vi i Blackburn, slik at vi får en tur til Wembley også. Det er spennende for oss og spennende for fansen. Forhåpentligvis kan vi ta oss helt til finalen.

- Selv konsentrerer jeg meg bare om å komme i form igjen, og deretter vil jeg forsøke å spille meg inn på laget. Forhåpentligvis kan jeg få være med på forsøket på å vinne FA-cupen og spille oss inn blant topp fire i ligaen, avslutter 22-åringen.