- Jeg kan lære mye i Cheltenham

Jack Dunn tror han kan utvikle seg mye som fotballspiller under sitt månedslange låneopphold hos Cheltenham Town. 20-åringen gjorde seg bemerket med en scoring i sin debut for League Two-klubben.

- Jeg kunne ikke ha drømt om en bedre start på det nye året enn en scoring og seier, sier Dunn til Western Daily Press.

- Det å komme fra Liverpool og få en ny utfordring som dette i Football League, der vi spiller mot menn, er flott. Det er hva jeg trenger for å utvikle meg videre, slår scouseren fast.

- Jeg har spilt U21-fotball i noen år, og vil få ytterligere erfaring ved å være her. Jeg satser på å spille så mange kamper som mulig, da det er noe jeg vil dra nytte av når jeg kommer tilbake til Liverpool.

- Forsvarsspillerne i denne ligaen er mye mer erfarne og rutinerte enn de jeg er vant til å møte, så det er noe det vil ta litt tid å bli vant med.

- Jeg visste jeg måtte ta et steg videre fra U21-fotball, og spille seniorfotball, for å lære hvordan man spiller kampene på dette nivået.

- Jeg har vært så heldig at jeg har fått studere Robbie Fowler, Michael Owen og Luis Suarez spille for Liverpool, og jeg håper å ta med meg noe fra hver av disse spillerne som jeg kan bruke i eget spill. Robbie er av og til med å trener med oss, og har snakket mye med meg. Det finnes egentlig ikke noen som det er bedre å lære av. Jeg har spilt og trent med Luis Suarez, og jeg lærte utrolig mye av ham også.

- Det å komme til Cheltenham er en annen type læring for meg. Det handler om å få erfaring, noe som er svært viktig.