– Jeg må gripe sjansen

Joao Teixeira har fått muligheten på Liverpools tur i Asia og Australia. Han vet at han må gripe sjansen.

– Dette er mitt tredje år her, og det er en stor sesong for meg. Jeg ønsker virkelig dette. Jeg ønsker å spille for Liverpool, sier 22-åringen i et intervju med Liverpool Echo.

 

– Jeg jobber hardt, venter på sjansen min, og når den kommer skal jeg gjøre alt for å gripe den. Jeg har ikke snakket med manageren så mye enda, om jeg er i hans planer, men forhåpentligvis vil han ha tid til å snakke med meg når jeg kommer tilbake til Liverpool.

 

Portugiseren kostet £800 000 da Liverpool hentet han fra Sporting Lisboa i 2012. Han fikk sin førstelagsdebut mot Fulham i februar 2014. Forrige sesong var han på utlån i Brighton, og ble kåret til årets unge spiller.

 

Han er med de røde i Asia og Australia, og fikk spille 45 minutter i Bangkok. I går spilte han i kampen mot Felda United, og scoret et kjempemål fra langt hold.

 

– Det var et fint mål å score. Jeg så at målvakten var dårlig plassert, så jeg var glad for å se den gikk inn.

 

På grunn av skaden han pådro seg i april, har det ikke blitt ferie på Teixeira i sommer.

 

– Jeg ble operert, så sommeren ble brukt sammen med Liverpools fysioterapeuter for å bli klar. Jeg visste hvor viktig denne sesongoppkjøringen ville bli, så jeg kunne ikke miste turen.