- Jeg må spille bedre

Dejan Lovren innrømmer at fjorårssesongen var tung, og vet at han må heve spillet sitt denne sesongen.

Forrige sommer la Liverpool £20 millioner på bordet og sikret seg Dejan Lovren fra Southampton. Kroaten fikk en tøff førstesesong på Anfield, og virket utrygg og usikker. Han innrømmer at fjorårssesongen var tung.

 

- Det har vært tøft. Forrige sesong var tøft for alle i klubben og supporterne. Jeg ønsket bare å konsentrere meg om meg selv. Jeg visste hva som skjedde med spillet mitt. Det stemte ikke, men jeg ønsket ikke prate om det, sier Lovren i et intervju med Liverpool Echo.

 

- I Southampton var det annerledes. Det var en god atmosfære, og jeg var lykkelig. Dersom jeg ikke spiller bra er jeg ikke lykkelig. Jeg latet ikke som. 

 

Han er uenig i at han ble stemplet som syndebukk etter forrige sesong.

 

- Det er ikke Dejan Lovren-Liverpool. Jeg kan ikke forsvare helt alene. Det er 11 spillere. Når vi er bra, spiller alle bra. Når vi spiller dårlig er alle dårlige. Det er ikke bare meg.

 

- Jeg synes vi må se slik på det, og ikke bare legge presset på meg eller peke på meg. Det er jeg uenig i. Jeg vet hva avisene har skrevet om meg. Jeg ønsker ikke å måtte høre på dette igjen.

 

- Vi vet at vi burde ha vært bedre mot slutten av forrige sesong. Nå må vi glemme det og se fremover. Vi kan ikke se oss tilbake. Jeg vet at denne sesongen definitivt blir bedre.

 

- Jeg håper vi vil få en bedre start. Det ser lovende ut for øyeblikket, og vi har gjort strålende signeringer. James Milner har vært strålende, Divock Origi glimrende, og Danny Ings er kvikk. Jeg håper at jeg også vil ha en god sesong.

 

- Det er bedre å ha konkurranse enn å ikke ha det. Alle må slåss for plassene, og ingen kan være 100 prosent sikkert på plassen sin. Det er bra for klubben at vi har kvalitetsforsvarere.