– Jeg nærmer meg

Liverpool-kaptein Jordan Henderson bekrefter at han ikke er langt unna comeback etter skadene.

Nå er det over tre måneder siden sist den løpssterke 25-åringen var på banen. Sju minutter ut i andre omgang mot Bournemouth mandag 17. august gikk han av Anfield-gresset til stående applaus.

Det var i utgangspunktet en hælskade som tvang Henderson på sidelinjen, og han møtte blant annet en spesialist i USA for å fremskynde ventetiden. Men like før han skulle gjøre comeback i september, brakk han et ben i foten.

– Forhåpentligvis ikke langt unna

Siden har han vært utilgjengelig, og dette er det lengste skadeoppholdet han har hatt i sin profesjonelle karriere. Går ting som planlagt denne gangen, kan Liverpool-fansen imidlertid trolig se ham på banen senere denne måneden.

– Jeg nærmer meg nå. Dette har vært en av de lengste periodene jeg har vært ute, og det har vært tøft for meg. Forhåpentligvis er jeg ikke langt unna nå, sier Liverpool-kapteinen til Sky Sports.

Saken fortsetter under.

 

Great to see the skipper at the training ground and working hard! 🏃🏻💨 #LFC

Et bilde publisert av Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

Nå har de røde spilt 13 kamper uten landslagsspilleren, og gjennom samme periode har også Brendan Rodgers blitt erstattet av Jürgen Klopp, som nylig beskrev Hendersons fremgang som fin, og at treningen skal trappes opp denne uka.

– Vi må bli stabile

Han har allerede begynt å trene ute igjen, og han har fulgt medspillerne tett fra sidelinjen. Nå satser han på å slutte seg til en spillergruppe som «forhåpentligvis satte standarden» for resten av sesongen mot Manchester City i helga.

Les også: Avisrunden: «En mesterklasse»

– Det viser hvor bra vi kan spille, og vi trenger bare å finne stabiliteten og fortsette å spille med den friheten vi viste på lørdag. Manageren har gjort et stort inntrykk, og han har vært fantastisk for Liverpool og for Premier League. Vi håper vi kan fortsette å lære av ham og utvikle oss, sier Henderson.