- Jeg ønsker ikke å bli oppfattet som grådig

Raheem Sterling sier i et intervju med BBC Sport at han ikke ønsker å bli oppfattet som en grådig 20-åring, men som gutten som bare ville spille fotball.

I intervjuet sier Sterling at han ikke ønsker å diskutere en ny kontrakt med Liverpool før til sommeren, uansett hvor mye klubben måtte tilby ham i mellomtiden.

DU KAN SE HELE DET 27 MINUTTER LANGE INTERVJUET SOM STERLING GA TIL BBC SPORT NEDERST I DENNE ARTIKKELEN.

- Det handler ikke om penger i det hele tatt. Det har aldri handlet om penger. Jeg snakker om å vinne trofeer gjennom hele min karriere. Det er det eneste jeg snakker om, sier Sterling til BBC Sport.

- Jeg snakker ikke om hvor mange biler jeg skal kjøre, eller hvor mange hus jeg har. Jeg ønsker bare å bli best mulig.

- Jeg ønsker ikke å bli oppfattet som en grådig 20-åring. Jeg ønsker å bli oppfatteet som en gutt som elsker å spille fotball, og som ønsker å gjøre sitt beste for laget.

I intervjuet med BBC sier Sterling at han ville ha akseptert mindre enn £100,000 i uken hadde han blitt tilbudt en ny kontrakt på denne tiden for ett år siden.

- Dersom jeg hadde blitt tilbudt en kontrakt da ville jeg definitivt ha signert den med en gang, trolig for mye mindre penger enn det som blir diskutert nå. Jeg synes bare timingen har vært litt dårlig.

Nå linkes Sterling til en rekke andre klubber, ettersom han ikke har signert den nye kontrakten som Liverpool har tilbudt ham.

- Jeg prøver å ikke tenke på det, men jeg tror ikke folk flest ser det på den måten. Jeg tror bare at de ser en 20-åring som er grådig.

- Jeg ønsker bare å benytte tiden til å tenke på hva jeg har oppnådd i karrieren så langt, hvor jeg må gå og hva jeg må gjøre for å bli en bedre spiller.

- Jeg ønsker bare å fokusere på fotballen, og når sesongen er over ønsker jeg å vurdere situasjonen som en 20-åring som spiller i Premier League.

- Jeg har allerede tenkt på fremtiden. Men når sesongen er over ønsker jeg å sette meg ned sammen med klubben og mine representanter. Jeg kommer definitivt til å ta avgjørelsen når sesongen er over.

- Jeg får til stadighet høre at jeg har avslått alle mulige slags kontrakter. Jeg, klubben og mine representanter har snakket om dette, og bestemt oss for å utsette ytterligere samtaler til etter sesongen. Derfor er det frustrerende at kontraktsituasjonen min blir tema igjen og igjen. Jeg ønsker derfor å få poengtere dette.

- Når jeg startet i QPR drømte jeg ikke om å nå så langt som dette, og få tilbud om en enorm kontrakt som dette. Det er jeg takknemlig for. Men akkurat nå ønsker jeg kun å fokusere på det sportslige. Jeg ønsker å vinne noe denne sesongen, og FA-cupen er en bra sjanse.

- Folk tror du bare ønsker mer penger, men det er ikke sakens kjerne for øyeblikket. Jeg ønsker bare å bli betraktet som en gutt som elsker å spille fotball. Det er slik jeg har vært siden jeg var en liten gutt. Jeg har aldri forlangt noe fra noen. Jeg krever kun det beste av meg selv.

- Jeg ønsker det som er best for meg selv, og jeg ønsker å nå mine sportslige mål som jeg satte meg som guttunge.

- Fansen blir frustrerte fordi jeg ikke signerer den nye kontrakten med en gang. De kan kritisere deg for dette, men slik er fotballen, og det må du akseptere. Jeg prøver som sagt å ikke tenke på dette, og det er grunnen til at jeg har sagt at jeg vil vente til sesongen er over.

- Jeg ønsker selvsagt ikke at fansen skal mislike meg, og at de skal tro at jeg bare ønsker masse penger. Jeg håper bare de forstår at det er blitt litt for mye styr omkring dette denne sesongen. Alle snakker om dette hele tiden.

En av klubbene som Sterling er blitt linket til er Arsenal, som Liverpool møter i helgen.

- Jeg prøver bare å ikke tenkte på det, og fokuserer på å gjøre det bra på banen. Neste kamp er mot Arsenal, og jeg ønsker å gjøre mitt beste. Jeg kommer ikke til å gjemme meg. Jeg er bare glad for å få spille fotball.

- Alle drømmer om å bli utenlandsproff i et solfylt land i oppveksten. Men realiteten er at jeg er lykkelig som spiller for Liverpool, og vil forsøke å vinne trofeer med dem.

- Jeg har et godt forhold til Brendan Rodgers. Han ringer meg når han trenger å snakke med meg, og jeg kan snakke med ham når jeg ønsker. Jeg har ingenting negativt å si om Brendan. Han har virkelig hjulpet meg etter at jeg spilte meg inn på laget, og han forsøker alltid å hjelpe meg.

- Du ønsker selvsagt å jobbe sammen med verdensklasse-spillere hver eneste dag. Det er selvsagt ikke gunstig at to verdensklassespillere forlater klubben (Suarez og Gerrard, red anm), men jeg tror vi har gode spillere som er i ferd med å slå gjennom i Liverpool.

SJEKK RAHEEM STERLINGS SPILLERPROFIL PÅ LIVERPOOL.NO