– Jeg så 25 feil på Manés scoring

Klopp er imponert over måten laget snudde gårsdagens kamp, men han var slettes ikke tilfreds med starten.

Gårsdagens kvartfinaleseier mot Southampton ble en aldri så liten maktdemonstrasjon av Jürgen Klopps mannskap. 6-1 er et resultat som vitner om overkjøring og full kontroll, men de første 20 minuttene ga et helt annet inntrykk.

Mané sendte hjemmelaget i ledelsen etter bare 45 sekunder.

Vi viste den første situasjonen til spillerne i pausen. Starter man slik, trenger man litt flaks til å komme inn igjen i kampen. I den nevnte situasjonen gjorde vi alt feil. Da hodestøtet gikk i mål tenkte nok alle «hva gjør Moreno der?», men jeg se så 25 feil i forkant av målet.

Det var Moreno som tapte duellen med Mané. Spanjolen havnet på feil side av den kjappe og sterke kantspilleren, og Mané fikk egentlig en enkel jobb da muligheten bød seg.

Saken fortsetter under

Klopp forteller om Sotons kampplan:

Det var som nevnt hjemmelaget som startet best, men Klopp forstod tidlig hva slags kampplan Koeman benyttet:

Southamptons stil var veldig tydelig fra starten av. De spilte lange baller i retning Graziano Pellé, som kjempet om hver mulige ball. I de første ti minuttene vant de andreballene og var rett og slett bedre enn oss. De var en konstant trussel, forklarer Klopp.