- Jeg trives veldig bra hos Liverpool

Philippe Coutinho sier at han ikke nølte med å skrive under en ny kontrakt. Han håper at hans fremgang på Anfield nå kan hjelpe de røde med å nå finalen i FA-Cupen.

Mange vil mene at han har vært det største lyspunktet for Liverpool denne sesongen. Det er udiskutabelt at Philippe Coutinho vil være en av dem Brendan Rodgers setter opp på laget som møter Aston Villa til semifinale i FA-Cupen. Selv er han svært fornøyd med egen fremgang og den tilværelsen han nyter på Merseyside.

- FA-Cupen har vært bra for meg denne sesongen, smiler brasilianeren når han tenker tilbake på seiersmål mot Bolton og Blackburn.

- Jeg har scoret noen mål men det er nå jeg behøver å bli enda bedre til. Å score mål er noe en spiller i min posisjon må gjøre.

- Det viktigste var likevel at vi har komme til semifinalen, og har en mulighet til å gå til finalen.  Jeg ser fram til å spille på Wembley, da det er en stadion med en vidunderlig historie og jeg aldri tidligere har spilt der.

- Vi snakket med Pele, men bare en liten stund. Jeg har aldri møtt ham før slik at det var en stor ære for meg, fortsetter Philippe Coutinho til Liverpool Echo om da Lucas og han møtte landsmannen og legenden Pele på Anfield nylig.

- Pepe er den største spilleren som har vært i Brasil og kanskje i verden. Jeg tok et bilde av ham, som jeg vil ha sammen med de andre idolene som jeg har møtt. Mitt største idol er Ronaldinho, spilleren som jeg alltid ønsket å være når jeg spilte. Jeg møtte ham da jeg ble tatt ut i landslagstroppen da jeg var 17 år, og fotoet sammen med ham er det jeg setter aller størst pris på.

- Jeg liker den tilliten som jeg nå får fra manageren, det gjør at du spiller enda bedre. Jeg elsker også måten fansen til Liverpool behandler meg på og hvordan jeg blir tatt vare på her.

- Liverpool har alltid vist stor omtanke overfor meg. Jeg trives veldig bra hos Liverpool, slik at jeg tenkte meg ikke om to ganger da jeg ble tilbudt en ny kontrakt.

- Hvorvidt det har bedret mitt spill vil jeg helst ikke snakke om da jeg kun gjør det jeg kan for å være best mulig forberedt til kamper, for så å yte mitt beste ute på banen. Jeg overlater til andre å vurdere hvordan jeg har gjort det.

- Mine tanker er hos Liverpool, jeg spiller for Liverpool og ønsker å bli her, svarer Philippe på spørsmål om det trolig blir spekulert i hans fremtid om de røde ikke kommer til Champions League.

- Sesongen er ikke over angående Champions League, vi vil gjøre det vi kan for å avslutte best mulig. Det gjelder også FA-Cupen, for meg og for klubben.