– Jeg tror Jürgen vil gjøre det bra

Gérard Houllier tror Jürgen Klopp vil lykkes i managerjobben, og mener Liverpool har kjøpt for mange spillere.

Tidligere Liverpool-manager Gérard Houllier er ute med ny bok. Boken er foreløpig kun på fransk, med tittelen Je ne marcherai jemais seul - «I’ll never walk alone». 

 

I forbindelse med boklanseringen har Houllier, som var Liverpool-sjef fra 1998 til 2004, gjort et intervju med «The Secret Footballer» i Guardian. Hele intervjuet kan leses her

 

– Fremtiden vil vise, men jeg tror Jürgen vil gjøre det bra. Jeg kjenner han, og tror hans lidenskap vil passe bra med de lidenskapelige supporterne på Anfield. Han er enda en ung og energisk trener. Han vet hva han vil, og har ikke bare en plan men også en god filosofi. Jeg tror han vil bli elsket av spillerne og supporterne, sier den tidligere Liverpool-manageren.

 

– Når det kommer til Liverpools spillerrekruttering vil jeg si at deres største feil har vært at de har kjøpt for mange spillere. Du må ha samhold i laget ditt, og holde på spillerne. De mistet Luis Suarez, og kjøpte for mange spisser. De hentet Mario Balotelli og Rickie Lambert. 

 

– Jeg likte Brendan Rodgers, fordi han fikk laget til å spille veldig bra. Noen spillere forbedret seg under ham. Dessverre hadde Liverpool for mange skader, og vant ingen troféer.