- Jeg var sikker på at det skulle bli mål

Adam Lallana var sikker på at hans knallharde halv-volley drøye ti minutter før slutt mot Chelsea skulle gå inn. Men Thibaut Courtois gjorde en fantastisk redning som hindret Lallana fra å bli matchvinner.

- Jeg kan fortsatt ikke tro at keeperen reddet det skuddet. Jeg var allerede halvveis i gang med å feire, sier Lallana til Liverpoolfc.com.

- Det var en fantastisk redning, og trolig en av grunnene til at Courtois ble kåret til banens beste spiller. Han er en verdensklasse-keeper, og Chelsea er et verdensklasse-lag.

- Vi er skuffet over resultatet, men har fortsatt en sjanse. Vi reiser til Stamford Bridge med tro på at vi kan ta oss til finalen.

- Jeg synes vi spilte bra i første omgang, men ga dem et billig straffespark. Guttene viste karakterstyrke ved å komme tilbake. Ved pause var beskjeden at vi måtte være tålmodige, da vi visste vi ville få sjanser.

- Jeg satt på benken i en time, og spesielt det første kvarteret av annen omgang visste jeg at vi ville komme tilbake og få sjanser. Til slutt kom scoringen.

- Raheem har vist sin modenhet de siste 3-4 ukene. Han er blitt nødt til å spille i en posisjon hvor han ikke har spilt så mye tidligere. Jeg synes han gjorde et strålende mål. Han lot ballen gjøre jobben, så hadde han et par ballberøringer, før han plasserte ballen i hjørnet med det som er hans svakeste fot.

Liverpool er nå ubeseiret på ni kamper, og selvtilliten er dermed god foran FA-cupkampen mot Bolton i helgen og returkampen mot Chelsea på Stamford Bridge tirsdag kveld.

- Vi hadde en vanskelig start på sesongen, men manageren har funnet en formasjon og funnet de riktige posisjonene til mannskapet han har. Vi skaper trøbbel for motstanderne nå.

- Laget har fin flyt. Philippe Coutinho er i toppform, og det er Raheem også. Og det er godt å ha Stevie tilbake etter skaden hans. Han hadde et skudd i stolpen, og kom helskinnet gjennom kampen. Defensivt ser vi gode ut. Nå må vi bare fortsette fremgangen.

(Video med tillatelse fra TV 2)