– Jo flere kamper jeg spiller, jo bedre føler jeg meg

Nathaniel Clyne føler seg overhodet ikke sliten selv om han bare har hvilt i en av sesongens kamper.

Nathaniel Clyne kan komme til å starte sin 21. kamp for Liverpool denne sesongen, når Liverpool gjester hans gamle klubb Southampton onsdag kveld.

Det er flere kamper fra start enn noen andre i troppen, og det er kun kampen borte mot Bordeaux han har stått over.

– Jeg føler meg bra. Jeg er ung, jeg er i form og er frisk, og er alltid klar for å spille kamper, sier Clyne til Liverpool Echo.

Bak Clyne på listen over antall kamper er Mignolet med 19, Milner med 17, Can med 17 kamper fra start og tre som innbytter, Skrtel med 16 fra start og to som innbytter, og Moreno med 14 fra start og fem som innbytter.

Se sesongstatistikken her.

– Jeg nyter å spille og jo flere kamper jeg spiller, jo bedre føler jeg meg. Dette er definitivt en stor mulighet til å vinne et trofé, sier Clyne, som tidligere har kommet til semi-finalen i ligacupen med Palace.

LES OGSÅ: Husker du disse tidligere kvartfinalene

Rollen har endret seg

Clyne har fått muligheten til å være enda mer offensiv under Jürgen Klopp, enn han var under Brendan Rodgers.

– Rollen min har definitivt endret seg under den nye manageren, sier Clyne og mener presset, det å sette feller for motstanderen og at han kommer oftere framover er de store endringene.

– Manageren har prøvd å gi meg bedre tro på mine egenskaper og til å vise meg fram, og til å ikke holde noe tilbake, sier Clyne.

LES OGSÅ: – Liverpools spiller veldig annerledes enn andre når de mister ballen