- Joao vil komme sterkt tilbake

Akademisjef Alex Inglethorpe tror Joao Carlos Teixeira vil komme sterkt tilbake etter den stygge bruddskaden han fikk under spill for Brighton nylig.

- Jeg har snakket med Joao, og er glad for å kunne rapportere at han er positiv, sier Inglethorpe til Liverpoolfc.com.

- Dersom det noen gang er en god tid å bli skadet på, så er det trolig nå, og det har Joao innsett. For nå har han en god mulighet til å være tilbake i spill igjen før neste sesong starter.

- Han er selvsagt skuffet over skaden, og det er vi også. Men han tenker positivt, og vil komme sterkt tilbake, spår Inglethorpe.

Inglethorpe mener at Teixeira, og også Jordan Rossiter som har vært skadet lenge, har karakterstyrken som kreves for å komme sterkt tilbake.

- Jordan ble skadet på et tidspunkt der han var førstelagsaktuell. Han ville ha vært med på flere treningsøkter på Melwood, og kanskje også blitt inkludert i førstelagets kamptropp flere ganger hadde han ikke blitt skadet. Så det var skuffende for ham å gå glipp av det. Men begge de to guttene har en sterk psyke, så de vil komme sterkt tilbake.

Det er ikke bare dårlige nyheter på skadefronten ved akademiet. Inglethorpe fryder seg over at Samed Yesil er tilbake etter et langt skadeopphold. Tyskeren gjorde to mål da Liverpool U21 slo Tottenham på White Hart Lane i forrige uke.

- Samed er en trussel foran mål. Han har vært gjennom to fæle år, og nå må han bygge opp formen igjen etter to korsbåndsoperasjoner og et par andre skader i tillegg. Han har vist at han ikke gir opp, og det er flott å se ham tilbake på banen og på scoringslisten.

Ellers avslører Inglethorpe at Liverpool U15 har vært i Dubai denne uken, for de blant annet spilte mot landslaget der nede.